Gräsroten

Gräsroten Svenskaspel

50 miljoner till ungdomsidrotten
Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Men det är du och alla andra som spelar som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå!

50 miljoner delas ut!
Den 25 oktober delas hela 50 miljoner kronor ut från Svenska Spel till alla föreningar som är anslutna till Gräsroten. Anslut dig redan idag och stöd Skogsbygdens Idrottsförening genom att ansluta dig till föreningen Svenska Spel

Spelkortet allt som behövs
Det kostar ingenting extra. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas! Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritföreningar
Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till Gräsroten. Det gör du enkelt direkt på webben eller i mobilen på , i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Kostar inget att vara med
Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Om du vill byta förening går det bra när som helst, men poängen du redan delat ut stannar hos de upp till tre föreningar som du valt.

Spelkortet är gratis
Har du inget Spelkort? Inga problem! Du blir enkelt kund hos Svenska Spel. Du kan börja spela direkt och Spelkortet kommer inom några dagar som ett brev på posten.

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller alla Svenska Spels spel som du registrerar med ditt Spelkort (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Så varje gång du spelar något av ovanstående spel och använder ditt Spelkort ger du poäng till din favoritförening.

Poäng förvandlas till pengar
En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng din förening har fått av dig och andra spelare, desto mer pengar ger det föreningen. Hur mycket din favoritförening får beror på hur stor del av poängpotten föreningen fått under året som gått.